perjantai 25. kesäkuuta 2010

Muutos

Hahaaaa! Kirjoitan suomeksi! Ja arvatkaas mitä rakkaat lukijat, tämä neiti alkaa nyt pitämään ihan oikeasti suomenkielistä blogia ja aion kirjoittaa niin realistisesti kuin pystyn, vaikkakin kaikkien elämäni päähenkilöiden nimet joudun tietenkin korvaamaan salanimillä.

Suurin syy siihen, miksi en ole aiemmin kirjoittanut suomeksi, on ollut niinkin naiivi juttu, että olen pelännyt, että ihan sattumalta joku, jonka en haluaisi blogiani lukevan löytäisi blogini ja tunnistaisi minut puheistani. Internet on aika pelottava paikka, koko ajan lukee joka paikassa juttuja, kuinka jonkun pomo tai opettaja tai kuka hyvänsä on lukenut toisen facea tai mitä hyvänsä sillä seurauksella, että on tullut potkut, erotetuksi koulusta, on joutunut jengin hakkaamaksi tai ihan mitä tahansa. EI OO KIVAA! Ja suomi on kuitenkin niin saatanan pieni paikka, anteeksi nyt vaan suomifanit, että täällä on mahdotonta mennä edes toiseen kaupunkiin törmäämättä johonkin puolituttuun tai naapurin karanneeseen hamsteriin (tästä hyvänä esimerkkinä viimekesäinen Helsingin reissuni, jolloin sattumalta törmäsin opettajaani).
Ja aina pelotellaan sillä, että kaikki mitä nettiin kirjoitat pysyy siellä aina ja ikuisesti, siitä jää jotain bittijuttuja jonnekin ja päläpälä shit me not understand. Että tässä niin kuin parasta aikaa olen myymässä sieluani paholaiselle ja sitten vanhana mummona (vanhenen ennen aikojani, joten vanhuus tulee varmaan siinä 35v) joku hoitsu laittaa neulalla kaliumia mun tippaletkuun, kun se on lukenut tätä blogia ja vihaa tälläisiä homopettereitä. Sitä odotellessa...

Yhtä hyvä syy on se, että haluanko oikeasti, että kaverini ja ystäväni lukevat tätä blogia. Haluanko kuulla jatkuvasti kommentteja "en tykkää kun puhut musta sun blogissa tolleen" tai "mä en tykkää kun puhut mun asioista" tai "ajatteletko sä oikeasti noin, tosi ilkeetä" (joo, ajattelen).
Kuinka paljon yleensä kerron kavereilleni tekemisistäni ja kokemuksistani, miten lähelle päästän ihmiset, ja kuinka paljon yleensä tyydyn myötäilemään ja joustamaan muiden ihmisten kanssa ilman että he huomaavat sitä. Mitä jos blogin pitäminen aiheuttaa tuhoa kaverisuhteissa... Mitä kaikkia muita ongelmia blogin pitäminen voisi vielä tuoda, sitä voi vain arvailla.

Palaan asiaan myöhemmin, nyt pakkaan tavarani ja lähden autolla kohti omaa kämppääni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti