perjantai 2. heinäkuuta 2010

Kovat mimmit..

Alice Dellal
Alice Glass

Olen jo jonkun aikaa miettinyt, että kovisnaiset (huom: nyt puhutaan lähinnä tytöistä tykkäävistä yksilöistä) ovat oikeastikin aika kovia. Kuvittelin ennen, että kaikki se kovuus on vain kuorta ja alta löytyy joku herkkä ihminen ja olin yllättynyt, kun viimeisin exäni paljastui kaikkien odotusten vastaisesti oikeasti todella kostonhimoiseksi, välinpitämättömäksi ja lapselliseksi yksilöksi. En oikeasti liioittele. En koskaan uskonut, että ihminen, joka kertoi kaikki muiden suista saamansa kommentit, olisi oikeastikin sellainen. En uskonut, että kun kyseinen ihminen kertoi itsestään pelottavia tai epämiellyttäviä asioita, että ne olisivatkin oikeasti totta ja tämä ihminen laittaisi minutkin samaan kohteluun, jos yhtään loukkaisin tätä.

En jaksa puhua kyseisestä exästä nyt enempää, sillä en enää koe hänen olevan yhdenkään ajatuksen arvoinen. Tosin, tyttö onnistui viimeisellä kostotempauksella saamaan minut hyvin suuresti inhoamaan tätä. En enää muista mitään hyvää kyseisestä henkilöstä ja kadun oikeastaan koskaan aloittaneeni minkäänlaista suhdetta tämän kanssa.

Mutta onko se minun vikani, että pahat tytöt saavat adrenaliinin jyskyttämään verisuonissa?
Eräs heteroystäväni taannoin huomautti, että sama se on miehissäkin, että "vain pahat pojat saa tyttöjen pikkuhousut märiksi".

Qruiser tuttavan kanssa vaihdettiin pari lausetta aiheesta ja hän oli samaa mieltä, yllättävän monet tytöistä tykkäävät tytöt ovat nykyään "koviksia" tai ainakin parhaansa mukaan yrittävät olla kovia.
Enää ei kai arvosteta lämpöä, romantiikka ynnä muuta, mikä kai perinteisesti on nähty naistenvälisen rakkauden kulmakiveksi. Tytöt ovat toisilleen kylmiä ja käyttäytyvät itsekkäästi olettaen toisen osapuolen jatkuvasti joustavan vain siksi, että toinen on suhteessa se kovis ja toinen sitten joustava vässykkä.

Exän jälkeen itseään sanoilla "vaikea" ja "temperamenttinen" kuvaavat tytöt eivät enää sytytä.
Useimmat naiset on vaikeita ilman tuollaista mainossloganiakin.
Tekis mieli analysoida sitä, miksi kovuus ja jopa hillitty väkivaltaisuus naisissa on niin kiehtovaa, mutta nyt en pysty, liian kova väsy.
Huom: En sanonut, että nämä Alicet olisivat naisiin suuntautuneita, mutta.. no, selvittäkää asia itse, mä oon jo tehnyt omat selvitystyöni. Pahikset - Ah.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti