perjantai 16. heinäkuuta 2010

The Gaga effect..


Jos on ulkonäkökriisipäivä, ja sinun pitäisi olla lähdössä jonnekin, niin kriisiin auttaa aika tehokkaasti tämä:

1. Laita mp3 soimaan Lady Gagaa, Bad Romance on ehkä tehokkain biisi repimään sinut oman kriisisi ja pääsi sisältä sellaiseen eroottisempaan tunnelmaan, jossa jokainen Gagan voihkinta/huokaisu on oikeasti lähtöisin sinun huuliltasi, koska olethan Lady Gagan kaltainen kuuma kisumirri.
2. Meikkaa ja laita hiukset. Käytä lakkaa. Paljon.



3. Pue jotain, mitä et oikeastaan ollut ajatellut nyt pukevasi. Tsekkaa kengät. Lisävinkki itselleni: housujen pitää olla sellaiset, että kävely onnistuu helposti musan tahdissa ja vaaleat paidat on no-no, ulkonäkökriisipäivänä ei myöskään kannata käyttää liian ihonmyötäisiä vaatteita, todettu huonoksi, peilikuva on kriisipäivänä vääristynyt.

4. Laita aurinkolasit päähän.

5. Mene ulos ja sytytä tupakka, käännä volyymia vielä vähän kovemmalle. Kokeile myös Lovegames, Starstruck ja vaikka Monster tai jos vielä jaksat Alejandroa, niin kai sekin käy.

6. Ignoroi ympäröivä maailma, koska olet niin cool, älä näe lasiesi läpi ketään ja keskity fiilikseen siihen asti, että olet päämäärässäsi. Muista, että olet itsevarma, hot ja niin muiden yläpuolella, ettei sinun tarvitse nähdä ketään, sinä olet maailman kuumin juuri nyt.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti