sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

Lasipään seikkailut part 1


No niin se on taas täällä, eli krapula ja uusia seikkailuita kerrottavana. Eilenhän oli siis aivan mukava ilta. Lähdin kavereideni Tanjan ja TJ1:n kanssa rannalle pelaamaan petankkia ja ottamaan vähän pussikaljaa. Ranta on siitä kiva paikka, että jos on kesä, niin siellä on aina ihmisiä pussikaljalla, pelaamassa jotain ja terassit täynnä.

Mulla taisi soida Moldovan Euroviisubiisi Run Away koko illan päässä, ainakin se saksofoniosuus. Ainakin fiilis oli sen mukainen. Petankin jälkeen siirryimme Laivabaariin, jossa pienessä humalassa saimme idean tilata ruokaa. Tai no, tilattiin pienimmät jutut, mitä listalta löytyi ja jouduttiin odottamaan niitä noin tunnin, emme tarkkaan seuranneet aikaa. Viereisen pöydän asiakkasseurue oli odottanut ruokiaan tunnin ja ruokien vihdoin tullessa, ne olivat mm. vääriä annoksia ja kylmiä, joten koko viereisen pöydän seurue lähti kimpaantuneena ja ilmeisesti maksamatta. Tarjoilijamme oli aivan näännyksissä, kun kysyimme tilauksemme perään. Ilmeisesti siellä tosiaan oli porukkaa, Laivabaarissakin on kuitenkin kolme kerrosta ja lisäksi pihaterassi, jossa varmaan saa tehdä myös ruokatilauksia.

Humalassa menin tietenkin TJ1:n kanssa tanssimaan, TJ1 on siis tyttö ja tanssimme muiden valssaajien joukossa jotain omia askelia, hauskaa ainakin oli. Sitten kun istuimme taas pöydässämme, niin huomasin seuraavassa pöydässä lesbon, jota olin aiemmin katsellut. Huomasin myös, että tällä oli kihlasormus ja tyttöystävä, damit! No, lesbo tietenkin tuijotti mua lähtiessään niin tiiviisti, että unohdi laukkunsa ja menin perään viemään laukun oikealle omistajalleen.

Jos en aivan väärin muista, niin lähdimme jonnekin istumaan viltille ja joimme lisää jajajaja. Loppuilta taisikin olla aika normi, eikä mitään jännittävää enää tapahtunut. Yöllä kotiin tullessani inhosin tätä kaupunkia ja kaikkea kaupunkiin liittyvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti