sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Birthday party


Huom! Kirjoitan tätä krapulassa!

Eilen järjestin synttäribileet eräälle kaverilleni (Sami). Tietenkin valmistautuakseni illan bileitä varten, aloitin juomaan erään toisen kaverini (Satu) kanssa jo hyvissä ajoin kello yhdeltä päivällä. Ennen seitsemää oli koko pieni porukka koossa ja synttärisankarikaan ei ilmeisesti ollut oikeasti aavistanut bileistä mitään. Olin kuunnellut Sadun (tai Satun, en osaa kirjoittaa krapulassa) villejä juttuja jo melkein koko päivän ja muut vieraat tuntuivat todella hiljaisilta ja lähestulkoon poissaolevalta. En lainkaan ole selvillä montako join illan aikana, muisti ei tietääkseni pätki, joten en ole ollut ainakaan kovin huonossa kunnossa. Bileet oli suht ok, vaikkakin tuntuu siltä, että olin äärimmäisen tylsistynyt jossani vaiheessa. Kotibileet ei vaan koskaan vedä vertoja esim sille, että pääsee jonnekin kunnon baariin, jossa soi tanssimusa ja pääsee tanssimaan ja mieluiten vielä tuntemattomien ihmisten keskelle.

En ole koskaan ennen järjestänyt yllätysbileitä kenellekään. En sanoisi, että se oli huono idea, mutta sanon sen verran, että ihan hetkeen en ole järjestämässä yhtään mitään bileitä yhtään kenellekään.

Nyt on tosiaan krapula, en kestäisi mitään ylimääräistä meteliä, puhetta, kuumuutta tai mitään muutakaan. Ja tylsistyttääkin, väsyttää, päässä sekavaa jne. Perus...
No, ainakin join koko perjantain ja lauantain. Huomenna onkin sit taas mukava mennä töihin väsyneenä, vittuuntuneena ja kipeillä jaloilla. Että terve.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti