torstai 8. heinäkuuta 2010

Defence mechanisms part2


Tämä on siis jatkoa aiemmalle postaukselle Defence mechanisms.. , joka sinun täytyy lukea ennen tätä.





7. Mahdollisimman pian eron jälkeen harrasta seksiä jonkun muun kuin exän kanssa. Joo-o, oikeesti. Jos et nopeasti pane jonkun kanssa, vaan odotat, että mystisesti rakastuisit ja aloittaisit uuden suhteen heti seuraavana päivänä (that's not likely although not impossible either), niin kohta huomaatkin olevasi tilanteessa, jossa ajattelet fyysisesti kuuluvasi vielä exällesi. Vaikka seksi muiden kuin exän kanssa ei edes olisi niin viehättävää, saatika nautinnollista, niin ainakin exäsi omistaa sinua taas vähän vähemmän kuin ennen. Hyväksy samantien sekin, että jos exän kanssa sait täydellistä seksiä, niin sellaista et ehkä ihan heti tule löytämään uudelleen, mutta ainakin voit kokeilla muita juttuja välillä, joskus löytyy vielä joku, joka pyyhkäisee exän jättämät seksiunelmat taivaan tuuliin. BTW: laastarit on sallittuja, sillä itsensä parantaminen on tärkeää, ei itsekästä.

P.S: toi tytsy tossa vasemmalla on siinä vaan sen takia, että se on niin kuuma. Panisin sen kanssa, vaikken olisikaan juuri eronnut, toki juuri eronneena panisin myös.

P.P.S: oon suorapuheinen ihminen, ei tartte aina olla niin hämmentynyt, kun sanon mitä ajattelen.


8. Vältä ihmisiä, jotka alkaisivat kysellä erostanne. Sen jälkeen, kun olet kertonut tärkeimmälle kaverille olennaiset kohdat, niin sen jälkeen älä enää jauha erosta. Erosta jauhaminen on sama asia kuin exän ajattelu, eli kiellettyä puuhaa. Ilmoita vaikka tekstarilla kavereille, että ero tuli etkä halua puhua siitä, koska olet nyt jo etsimässä uutta parempaa elämää.

9. Pidä mieli ja silmät avoinna, missä tahansa saattaa piileskellä uusi jumala/jumalatar, joka on olemassa vain sitä varten, että sä voit tutustua siihen, joko laastarimielessä tai sitten tosissaan, voit itse valita.

HUOMIO! OBS! Noudata näitä neuvoja edes yhden eron ajan ja katso auttoiko. Jos jollekin jää tälläisistä toimenpiteistä myöhemmäksi elämäksi jotain traumoja, nin en ota vastuuta. En myöskään vanno noudattaneeni näitä neuvoja jokaisen suhteeni kanssa, olen mokannut joskus tavaroiden säilyttämisen kanssa yms, olen estänyt oman exäni unohtamisen. Mutta vannon, että olen vähintäänkin kokeillut jokaista neuvoa ja ovat toimineet mulle. Elämän jatkaminen on sujunut helpommin, kun ei ole jäänyt jossittelemaan.

Ymmärrän, että jotkut ovat toki eri mieltä ja sanovat, että erosta täytyy rauhassa päästä yli, joo voi olla, mutta se ei toimi mulle. Joskus on hetkiä, jolloin haluaisin alkaa korjata menneitä tai muistella niitä, mutta ei voi muuta kuin käskeä itseä lopettamaan sellainen. Mennyt on mennyttä. "Exät on exiä siksi, että niissä oli jotain rakentavasti pielessä" -mun ex.

Voimia ja jaksamista eroamiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti