lauantai 17. heinäkuuta 2010

A Summer Saturday

Ihanaa, kun on kesä. Just sellanen hyvä kesäfiilis. Herätessäni aamulla otin kahvia ja avasin koneen ja olin saanut facebookissa viestin kauniilta tytöltä, jonka mielestä olen ihana ja helvetin hyvännäköinen. Voiko oikeesti herätä paremmalla tavalla! Oli aivan itsestäänselvää, että tyttö oli lähettänyt viestin kännissä, mutta kaverilisäyksen jälkeen kävi selväksi, että tyttö oli samaa mieltä selvinpäinkin. Päivä siis lähti loistavasti käyntiin, tälläsiä juttuja ei varmaan ikinä edes voisi tapahtua keskellä talvella.Siltä varalta, että vielä toistekin kirjoitan kyseisestä tytöstä, niin kutsun häntä nimellä miss J. Hitto mä tykkään kesästä. Joka tapauksessa pari kuvakommenttia myöhemmin lähdin kaverini Tanjan kanssa lenkille ja leikkipuistoon ja saimme idean hakea rahaa ja ostaa jäätelöä. Ostimme kyllä jäätelöä, mutta sorruimme käymään myös kukkakaupassa ja apteekissa, kun ne nyt sattui olemaan siinä kaupan vieressä.

Apteekki on ehkä paras shoppailupaikka ikinä, siellä on maagista kosmetiikkaa ja kauniita pillerirasioita, joiden kansia koristaa ihanat puolialastomat tytöt ja karkkia löytyy. Pahiten sorrun aina kaikkiin meikinpuhdistuaineisiin ja kosteusvoiteisiin ja taas kävi tämä sama, mikä aina, että vaikken ostanut paljon mitään, niin kassa ilmoitti hinnaksi 29,60. ETTÄ TERVE! onneksi en ehtinyt napata kassan viereisestä telineesta kissan kaulapantaan punkkipiipparia, semmoinen pieni punainen juttu, joka olis maksanu vain 36 €. WHAT?


Kukkakaupasta ostin valkoisen Dahlian mun partsille, että mulla on jotain tupakkiseuraa. Jos tiedätte jotain Daalioista, niin saa antaa vinkkejä.
Ilta vielä auki. Toivottavasti ei mee paljon rahaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti