lauantai 23. lokakuuta 2010

It can't be winter..yet.

Olin eilen illalla taas Vilman luona käymässä, ja kun tulin kotiin, niin ulkona oli lumimyrsky. Satoi lunta, vaakatasossa. Ehkä tämän tapahtuman seurauksena näin unta, että kotikaupungissani purkautui tulivuori, ja jostain syystä halusin mennä katsomaan, en nähnyt itse vuorta enkä edes laavaa, mutta taivas oli harmaana tuhkasta ja tuhka näytti ja kai tuntuikin ihan lumelta, kun sitä satoi päälleni, ennen kuin isäni tuli hakemaan minut pois.

Ihanaa kun on lauantai ja mulla ei ole krapulaa HAHA. Tämän päivän suunnitelmat vielä osittain auki, illalla menen ainakin Jaanan luo, jonne tulee koko jengi viettämään iltaa, syömään herkkuja ja ehkä jotkut ottaa viiniäkin, kivaa.

Yritän saada tänään jotain hyödyllistäkin tehtyä. Aloitan jatkamalla sitä 100 faktaa haastetta.

29. The family can't always be trusted. On asioita, joissa luotan perheenjäseniin, ja on asioita joissa en luota. En ole kertonut kaikille perheenjäsenilleni seksuaalisesta suuntautumisestani, ja syynä siihen on se, että tiedän osan olevan todella homovastaisia. Lisäksi olen oppinut, että vanhempia ei voi muuttaa, joten on vain parempi olla kertomatta tietynlaisista (tai oikeastaan paljon mistään) asioista, kun aina saa vain jotain ihme paskakritiikkiä. Voisin oikeastaan sanoa, että suurimman osan ajasta luotan enemmän ystäviin kuin perheeseen. Välillä en luota kehenkään.
30. Freja Beha. On mun mielestä liian laiha, niin että melkein joka kerta ottaa kipeää, kun katson sitä. Silti tykkään siitä useasta syystä, yksi syy on tietenkin se, että se tykkää tytöistä. Tykkään Frejan tyylistä, sillä on usein nahkatakki ja sillä on usein vähän androgyyni tyyli.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti