tiistai 14. syyskuuta 2010

I know I can do this, I am the master of everything..


Eilen illalla tuli masisvitutus, joka kesti pari tuntia ja meni sitten hiljalleen ohi. Lievitin paskaa oloa laittamalla vaahtokylvyn. laitoin ensimmäistä kertaa jopa kynttilöitä ja teetä, se oli rentouttavaa. Viimeistään tympäännys poistui siinä vaiheessa, kun juttelin yhden tytön kanssa koneella, ja sitten puhelimessa kahteen asti yöllä. Tykkään yöpuheluista, osittain siksi, että yöllä kaikki on erilaista ja osittain siksi, että joskus epätoivoisesti yritän pitää ihmiset hereillä, itselläni, ennen kuin ne nukahtavat ja jättävät mut yksin yöhön valvomaan. Hyvä puhelu - mä tykkäsin, vaikka puhuinkin taas just niistä aiheista, joista pitäisi oikeasti osata pitää turpa kiinni.

Tänään on ollut kokonaisuudessaan toistaiseksi hyvä päivä. Koulussa oli todella puuduttavaa, mutta sen jälkeen tein pienen reloadingin ja menin kirjastolle lukemaan omaan salaiseen soppeeni. Pikkuisen häiritsi se, että lähistölle ilmestyi ukkoja, jotka höpöttivät todella kovaan ääneen. Siinä vaiheessa, kun muistin, että ai niin joo, oon jättänyt pyykit koneeseen, tallustelin takaisin kotiin ja juuri äsken tein tosi hyvää salaattia, jollaista Freja Beha ei varmaan ole koskaan syönyt (jotkut syö - jotkut ei).

Hyvä fiilis taas, hyvähyvä fiilis. Olen tyytyväinen moneen asiaan, ja ihan vähän jopa itseeni, ihan vain siksi, että on niin hyvä olo kaikesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti