sunnuntai 22. elokuuta 2010

Bailabaila and the Artist at work


Fantastinen ilta eilen paikallisessa tanssibaarissa. Kerrankin olin vahingossa joutunut paikkaan, jossa oli liikaa kavereita ja tuttuja ja jouduin koko illan vaihtelemaan kaveriporukoita ja tunsin huonoa omaatuntoa siitä, että yritin miellyttää kaikkia yhtä aikaa ja silti olin riittämätön, koska en voinut olla yhtä aikaa tupakalla ja molempien tanssipuolien tanssilattioilla. Työkaverini Kata oli aika huonossa kunnossa ja loppuillan talutin häntä ympäri baaria, jotta sain etsittyä tämän exän ja pystyin jättämään Katan tämän hoiviin, jotta pääsen itse ulos baarista. Ennen kuin ehdin ulos baarista kuitenkin entinen kaverini, nykyinen puolituttuni Tenho tuli sanomaan, että on kadottanut ystävänsä Helin ja jouduin etsimään Heliä siihen asti, että Tenho löysin tämän ensin. Illan aikana tapasin myös kaverini Niilon, joka oli tullut Tampereelta käymään eikä ollut kertonut tulevansa ja Niilo suuttui, koska ei pidä Tenhosta ja satuin sillä hetkellä olemaan Tenhon seurassa. Tapasin myös Aleksin, entisen koulukaverini, jonka kanssa luulin isona meneväni naimisiin. Niin ja tapasin lisää työkavereita ja ystäväni Hennin, joka oli jostain syystä hiljainen minua kohtaan, en tiedä johtuiko se siitä, että pienen flunssani takia en mennyt Hennin luokse viettämään saunailtaa viime viikolla ja silti olin joku ilta mennyt baariin. Vakio tyttökaveriporukkani Sanni, Jaana, Tanja ja Riina olivat ehkä hieman näreissään siitä, että en viettänyt heidän kanssaan niin paljon aikaa kuin olin kuvitellut viettäväni. Jaana varsinkin oli pettynyt siitä, että ei päässyt tanssimaan niin paljon kuin halusi. Törmäsin illan aikana kahteen lesboon, jotka olivat molemmat todella jätkämäisiä ja silti heillä näytti olevan älyttömän hauskaa tanssilattialla, se lievitti stressiäni siitä, että olenko liian jätkämäinen, EN OLE. Näin vielä yhden mimmin, jolla oli nätti tukka, mutta en tietenkään tehnyt elettäkään tutustuakseni, koska nykyään kaikki hienotukkaiset eivät tykkää tytöistä.



Tänään räjähdin Tanjalle, kun Tanja kysyi "Voitko tehdä mulle pienen palveluksen?". Päästin ulos kaiken sen, minkä en edes tiennyt kasautuneeni päähäni, eli että en oo viime aikoina tehnyt muuta kuin tukenut kaikkia ja huolehtinut kaikista ja oon tosi väsynyt ja oma elämä on ihan sekaisin. En tiedä sanoinko edes kaikkea tota ja millä sanoilla, mutta there, I said it.


Sen jälkeen kun rauhoittunut, niin tuli hyvä olo. Nyt juon teetä ja mietin, että nyt voisin alkaa tehdä niitä koulujuttuja, jotka ovat roikkuneet. Luova ja hyvä olo. Tranquility. I feel like an artist at work.

Wait a minute äsken soi ovikello, siellä oli naapurini Karoliina, joka oli lukinnut itsensä ulos, onneksi olen naapureiden kanssa läheinen ja tämä sai kännykkäni lainaan. Nyt töiden pariin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti