torstai 29. heinäkuuta 2010

Kesä


Lasken päiviä. Jes. Jes.

keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Aivokuolema/ kipeytyneiden aivojen dilemma


Heti sillä hetkellä, kun menin tänä kesänä ensimmäisenä päivänä töihin, niin kuulin kuinka mun aivosolut alkoi poksahdella ja muuttua höyryksi, joka valui korvista ulos. ÄO:n radikaali lasku on jatkunut koko töissäoloaikani ja tällä hetkellä oloni on lähestulkoon aivokuollut.


Töiden jälkeen en näe enkä kuule mitään, oikeesti. Mä en huomaa mitään, mun tarkkaavaisuustaso on nolla ja jos mulle puhuu jotain, niin jos satun jostain syystä kuulemaan puheen, niin mun vastaus on siihen kuitenkin "Ai mitä?". Vaihtoehtoisesti saatan vain tuijottaa tyhmänä ja ehkä vielä hieman kellistää päätä sivulle tehdäkseni toiselle selväksi, että tässä päässä kuuluu vain aavikkotuulen humina eikä äly liiku mihinkään.


En muista, olenko koskaan ollut yhtä aivokuolleessa tilassa. En voi toivoa muuta kuin, että tämä järjetön aivojensisäinen väsymys katoaa samlla hetkellä, kun viimeisenä työpäivänä (joka on pian) suljen työpaikan oven takanani.


Hassua tässä on tosin se, että käyn kyllä vilkasta ajatusten vaihtoa pääni sisällä ja mietin maailman ihmeellisiä asioita, kuten vaikka uskontoja tai kansalaisuuksia tai politiikkaa tai mitä tahansa, mistä saan riittävästi pohdittavaa eri näkökulmista,

MUTTA

Rasitun suunnattomasti siitä, kun joku puhuu minulle jotain. Varsinkin silloin, jos toinen olettaa, että minä ymmärtäisin puheen sanoman, saatika reagoisin siihen mitenkään. Pääni tulee nytkin pelkästä ajatuksesta kipeäksi.


Rasittavien ihmisten ääni on rasittavinta, mitä tällä hetkellä voin joutua kohtaamaan. JA rasittavat ihmisten tekemät äänet, esim. nieleminen, toistuva huokailu, ruuan pureskeleminen, muovipussin TAI VIELÄ PAHEMPI KARKKIPUSSIN rapisuttaminen ynnä muu rasittava inhimillinen meteli jossain kuuloetäisyydelläni.


Melkein oikeesti vituttaa, mutta koska oon nykyään niin hemmetin rauhallinen ja kärsivällinen ja pitkäpinnainen jajajajajajaja niin yritän pitää turpani kiinni etten vahingossa räjähdä läheisille (silloinkaan kun ne esim. JUURI NYT keskeyttää mun ajatukset ja kirjoittamisen, kiitos vitusti ja sori vaan, mut.. yritin sanoa tän jo aiemmin..) .



Nyt vituttaa meteli. Pitääkin tehdä lista top 100 äänistä, jotka mua nyt vituttaa. Äkkiä hermosauhuille ennenkuin alan karjua Tanjalle, joka hokee "Haloo, vastaa haloo .."!!

sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Yötunnelmaa..

Mulla on kaikki hyvin, mulla on ihan ok olo, ei mitään hätää.
Se kaveri, jolla menee nyt huonosti, soitti ja istuttiin sen kans ulkona monta tuntia puhumassa ja nyt mä tiedän sit kaiken, mitä sen elämässä on tapahtunut ja missä mennään. Oon huolissani siitä, että mun kaveri ei välttämättä kestä näitä kaikkia muutoksia ja elämän tuomaa paskaa, tässä ei nyt puhuta mistään pikkujutuista, vaan elämän ja kuoleman asioista. En missään nimessä aio kertoa, mitä sen elämässä on tapahtunut, koska ei tunnu tarpeelliselta. Riittää, jos sanon, että asiat on niin vakavia, että mun kaveri ei kestä niitä asioita ja on yrittänyt tappaa itsensä sen vuoksi. Toivoisin, että joku veis sen pian takaisin laitokseen ja ihan vain siksi, että en halua että se tappaa itseään.
Lupasin olla niin paljon tukena kuin pystyn. En ole ihan lähimmäinen ystävä enkä perheenjäsen, joten varmaan mun tukiprosentti ei tule olemaan yhtä massiivinen kuin lähimmillä ihmisillä, mutta jos mun kaverin tilanne käy todella pahaksi, niin se tulee viemään mun henkisiä voimavaroja todella paljon ja varmaan itsekin joudun pyytämään tukea kaikilta, jotka vaan jaksaa istua mun seurana.

En usko, että tilanne selviää pitkään aikaan. Tässä voi mennä puoli vuotta, tai vuosi tai kauemmin, en tiedä.

Oon itsekäs, kun toivon, että mä en väsy itse. Juuri nyt mulla on ok olo.
Muistuttakaa mua, että mikään olotila ei ole pysyvä, sitten kun joku päivä hajoan, jooko.

Ootte kaikki mulle tärkeitä, kaikki ihmiset on mulle tärkeitä ja välitän tosi monista, vaikken osaa ilmaista sitä kovin mukavalla tavalla aina.

Päivä kerrallaan.

Kiitos, että jaksatte mua, tiedän etten oo helppo ihminen.
Nyt joku leipä ja maitoa ja Tanjan kans kattoon leffaa siihen asti et uni tulee ja aamulla kuudelta herätys.

A good day

Tästä tuli hyvä päivä. Tanja on täällä katsomassa mun kanssa leffoja, katsottiin Tanjan toiveesta Gremlins, joka oli mielestäni järkyttävä. Pari kaveria lähti tekemään roadtripin Keskisen kyläkaupalle ja toinen heistä soitti ja ilmoitti, että "Täällä on miesten paita, jossa kaks naista suutelee", vastasin että "Mulla on pian synttärit..". Toivottavasti rivienvälinen viesti meni perille. Nyt on kaikinpuolin rentoutunut ja hyvä olo. Sain päivän kehutkin jo, joojoo, nainen tarvitsee kehuja, piristää kummasti päivää. Mahtava päivä, ei voi tästä enää muuttua huonoksi.

It's better be a better day

Jaanan luona leffaillassa eilen piristyin kummasti, kyllä teki hyvää. Ryyppäämään ei jaksettu lähteä, joten pitkästä aikaa mulla ei oo krapulaa sunnuntaina. Hyvä fiilis nyt. Mä en oo tänäkään kesänä käynyt meressä uimassa, miettikää, vaikka on ollut näin kuuma. Nyt kahvia ja tupakkaa ja parvekkeelle. Koko päivä vielä vähän auki. Jos saisin itse päättää, niin lähtisin saaristoajelulle.

lauantai 24. heinäkuuta 2010

Paska olo

PASKA OLO PASKA PASKA PASKA PASKA OLO. miks mikään ei nyt auta.

Sain tietää, että yks kaveri on just päässyt hoidosta ja sillä menee todella huonosti, meinannut tehdä itsarin yms., koko sen elämä on tuhoutunut ja mä en ole tiennyt mitään.

Ja nyt mua masentaa niin niiiiiin jumalattoman pahasti, että voisin vaikka oksentaa.

Karma. Tää on kosto mun menneistä mokailuista.

Kiitos Anonyymi

kun ilmoitit, että tänne ei voi anonyyminä laittaa kommenttia, asia on nyt korjattu eduksesi.

Drunk?

Minä eilen ruokakaupassa illalla ennen yhdeksää.

Zinnia: "Hei anteeks, mä oon niin humalassa, että mä en näe, näettekö te täällä jossain valkosipulikanaa?"
Pariskunta: "Tässä"
Zinnia: "Kiitos"

Tanja: "Meidän pitäis aina käydä kaupassa tässä kunnossa"
Zinnia: "No niimpä, täähän on oikeastaan ihan hauskaa"

Myyjä: "Näytätkö vielä henkkarit?"
Zinnia etsii lompakosta ja sanoo: "Mitä sä kysyitkään, mä ehdin jo unohtaa?"
Myyjä: "Näytätkö henkkareita?"
Zinnia: "Joo tossa, mä ehdin jo miettiä, että miks sä kysyt henkkareita, ku mä en edes osta viinaa *naurua*" ((osti tupakkaa))

Voi pikku teinirinsessaa <3

Broken ZinZin Thoughts


I am a broken person, broken personality, scattered, fragile soul inside a tough looking shell.

Olen myrskynsilmä ja kun pyöräytän sormea ilmassa, ympärilläni alkaa pyöriä entistä kovemmin. Katselen tuhoa, rakastan sitä ja aiheutan sitä, rakastan kaaosta.

Mikään ei tunnu yhtä aikaa niin hyvältä ja pahalta kuin se, kun joku mun nainen repii mun tukkaa ja ihoa, niin kovaa että kuuluu rusahduksia ja pelkään vaurioita ja haluaisin pois, mutta en pääse, koska toinen on vahvempi ja vääntää mun käden poikki jos rimpuilen. Saan huutaa, itkeä, taistella ja vihata toista siksi, että toisen kuuluisi antaa hellyyttä ja lämpöä mulle ja saan vain väkivaltaa.

Scars on my skin, Scars on my heart, Scars on my soul, Reminding me of myself..:

Birthday anxiety

Hitto, mulla on aika pian synttärit ja mua ahdistaa!!!!!!! Hittooo!!! Haluan pois täältä!

Sunny day begins with a hangover



Siis okei mä tiedän, miltä tää nyt vaikuttaa, kun sanon, että oon taas krapulassa. Te ette tietenkään ajattele, että Lasipää on juoppo vaan sen sijaan odotatte innolla, että onko Lasipäälle tapahtunut jännittäviä seikkailuita!


Mutta mä olenkin tuhma lasipää enkä kerro eilisillasta muuta kuin, että join ainakin mansikkapoplea, kuohuviiniä, jonkun ihmedrinkin ja ..siideriä. Listaa saa täydentää, jos jollain on todistusaineistoa jostain muusta. En halua tietää, paljonko käytin rahaa. Olin ansainnut sen.


Nukuin koiranunta, eli heräilin, ja näin unta, että meillä kotona oli kesähoidossa kaikki kissatalon kissat. Siis niitä oli ainakin 50 ja se oli PIKKASEN työlästä. Nyt haluaisin kissan.

Taas oli hyvä aamu. Usein viikonloppuisin ollut hyviä aamuja viime aikoina, toivottavasti sama linja jatkuu. Tänään aamulla kaverini Terhi alkoi jutella kanssani Facebookissa. Terhi on jenkeissä ja hänestä ei ole hetkeen kuulunut mitään, joten oli kiva kuulla, miten siellä menee.


Tarkoitus olisi kohta soittaa mutsille ja mennä käymään siellä, huono omatunto viime aikaisista riidoista, mutta onko mun vika, jos joku ei osaa käyttäytyä?

Muita suunnitelmia tälle päivälle mm. leffailtaa Jaanan luona (hän on käymässä täällä) ja sen jälkeen ehkä jonnekin baarittelemaan, mahdollisesti työkavereiden kanssa. Eli huomenna saattaa olla jännittäviä seikkailuita kerrottavana, stay tuned!

perjantai 23. heinäkuuta 2010

Save your soul


Tänäänkin oli töissä masentunut ja tyhjä olo. Kaipasin exää, mutta en sitä viimeisintä tietenkään. Kerroin asiasta heterotytölle, joka onnistui jotenkin piristämään mua houkuttelemalla mut jumppatunnille. Nyt on paljon parempi fiilis ja tuntuu siltä, että olis nyt pakko päästä terasille ennen kuin masisfiilis iskee takaisin.
Ja nyt musiikkiterapiaa.

torstai 22. heinäkuuta 2010

Follow me into nowhere


woven with the utmost care...
Tuntuu tyhjältä. Älä pliis soita, ellet halua nyt kehua mua maasta taivaisiin, mitään muuta mä en nyt jaksa kuunnella.

Fighting spirit





I'm stuck. Oon jumissa. Vituttaa. Mitä mä teen. Mä en tiedä.
Huono omatunto.

Who you gonna play when the game has ended?
Where you gonna go when the bird has flown?
How you're gonna play when you're all alone?

Keep the fighting spirit of love.

tiistai 20. heinäkuuta 2010

w00t!!


Taas oon töiden jäljiltä niin poikki, etten paljon muuta jaksa kuin kuunnella Video Phonea ja polttaa tupakkaa, elämää sekin tosin. Töissä kului aika tosi hitaasti. Kiinnostus heterotyttöön on kadonnut, kaikki kiinnostus kaikkiin näkemiini ihmisiin on kadonnut. Tuntuu tyhjältä ja missään ei ole mitään järkeä. Enkä tiedä, mitä haluan. Haluanko naisen vai haluanko olla yksin, mä en tiedä.
Ainut päivän jännä juttu töissä oli se, kun puhuin vähän nuoremman (16-v) työntekijän kanssa ja se ei ollutkaan enää niin ujo, mitä aiemmin ja se ilmeisesti olis viihtynyt mun seurassa kauemminkin. En tiedä miks, mut jotenkin toi tapahtuma vaan tuntuu nyt hassulta. Mä en tuntenut oloani edes vanhaksi, tarkoittaako se sitä, että mä oon lähtenyt henkisellä tasollani nuortumaan takaisin teiniksi? It might just be it, you never know.

Jos teillä on samanlaisia pelkoja, niin tässä on teini-testi, Millainen teini olet?


Mä en uskalla edes kokeilla!
LOLLLOLOLOLOLOLLL!!!!111
P.S: se mimmi ei käyttäytynyt teinimäisesti ja sillä oli ihan samanlaiset jutut ja ongelmat kuin mulla. Eli mimmi ei edes ollut teinix. Se on kiva tyttö. Oikeesti. Älkää naurako mulle siellä. Enkä mä sekaannu alaikäisiin, mä vannon!!11

maanantai 19. heinäkuuta 2010

Video phone

Gaga ja Beyoce, Video Phone:

Mother


Riitelin tänään mun mutsin kanssa. Tai en edes riidellyt. Pikemminkin keskustelin. Ja löin sille jauhot suuhun. Hitto oon jo iso ja vahva tyttö. Nyt on hyvä fiilis. Turha alkaa mulle.

sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

ALyosha - (Певица Алёша) - Снег


Lasipään seikkailut part 1


No niin se on taas täällä, eli krapula ja uusia seikkailuita kerrottavana. Eilenhän oli siis aivan mukava ilta. Lähdin kavereideni Tanjan ja TJ1:n kanssa rannalle pelaamaan petankkia ja ottamaan vähän pussikaljaa. Ranta on siitä kiva paikka, että jos on kesä, niin siellä on aina ihmisiä pussikaljalla, pelaamassa jotain ja terassit täynnä.

Mulla taisi soida Moldovan Euroviisubiisi Run Away koko illan päässä, ainakin se saksofoniosuus. Ainakin fiilis oli sen mukainen. Petankin jälkeen siirryimme Laivabaariin, jossa pienessä humalassa saimme idean tilata ruokaa. Tai no, tilattiin pienimmät jutut, mitä listalta löytyi ja jouduttiin odottamaan niitä noin tunnin, emme tarkkaan seuranneet aikaa. Viereisen pöydän asiakkasseurue oli odottanut ruokiaan tunnin ja ruokien vihdoin tullessa, ne olivat mm. vääriä annoksia ja kylmiä, joten koko viereisen pöydän seurue lähti kimpaantuneena ja ilmeisesti maksamatta. Tarjoilijamme oli aivan näännyksissä, kun kysyimme tilauksemme perään. Ilmeisesti siellä tosiaan oli porukkaa, Laivabaarissakin on kuitenkin kolme kerrosta ja lisäksi pihaterassi, jossa varmaan saa tehdä myös ruokatilauksia.

Humalassa menin tietenkin TJ1:n kanssa tanssimaan, TJ1 on siis tyttö ja tanssimme muiden valssaajien joukossa jotain omia askelia, hauskaa ainakin oli. Sitten kun istuimme taas pöydässämme, niin huomasin seuraavassa pöydässä lesbon, jota olin aiemmin katsellut. Huomasin myös, että tällä oli kihlasormus ja tyttöystävä, damit! No, lesbo tietenkin tuijotti mua lähtiessään niin tiiviisti, että unohdi laukkunsa ja menin perään viemään laukun oikealle omistajalleen.

Jos en aivan väärin muista, niin lähdimme jonnekin istumaan viltille ja joimme lisää jajajaja. Loppuilta taisikin olla aika normi, eikä mitään jännittävää enää tapahtunut. Yöllä kotiin tullessani inhosin tätä kaupunkia ja kaikkea kaupunkiin liittyvää.

lauantai 17. heinäkuuta 2010

ALyosha


ALyosha julkaisi To Be Free -biisin ennen lokakuuta ja siksi biisiä ei saanut esittää Euroviisuissa 2010. Ukrainan edustusbiisiksi valittiin Alyoshan Sweet people, jonka musavideolla Alyosha kävelee Tsernobylin kuolleessa kaupungissa, jollainen kaupunki nykyään on ja on ollut Alyoshan syntymävuodesta 1986 asti, jolloin ydinvoimalaräjähdys tapahtui. Alyosha saa mut melkein aina itkemään, koska tulee niin toivoton olo. Mutta koska masistelu ja synkistely on mun sydäntä lähellä, niin linkkaan tähän Sweet People kappaleen, kuten myös To Be Free kappaleen, joka alunperin oli menossa viisuihin. Lisäksi laitan vielä Cher biisin, joka on ihan jees, mutta biisiä enemmän itselle kolahtaa video ja Alyoshan pukeutuminen ja noitamaisuus.


Mitä hittoa?? MISSÄ LINKIT???? SORI, EN OSAA!! palataan asiaan myöh.

Messy bitch I am, beware!


Nämä kuvat voisivat olla minun luonani otettuja, mutta eivät ole! (Google once again)

Kuka ikinä ensimmäisenä sanoikaan, että "A clean house is a sign of a wasted life" oli mielestäni hyvin oikeassa. Siivoaminen ei ole koskaan sopinut minulle, se ei vain oikeasti kuulu tyyliini. Hoidan asiat, joo-o, mutta mikään asia, mistä en saa rahallista palkkaa, ei suju minulta niin siististi, että logiiggani pysyisi näkyvissä muille ihmissilmille. Ymmärrän, että joidenkin ihmisten elämäntyyli on kontrolloidumpaa kuin omani monessakin mielessä, mutta silti oma sotkuisuuteni sopii minulle. Älkää turhaan kuvitelko, etteivätkö vanhempani olisi ihan vauvaiästäni asti yrittäneet muuttaa pääni sisäistä sotkugeeniä kaiken maailman kiristyksillä ja uhkailuilla ja rahapalkkioilla yms. Parhaiten muistan, kuinka ala-asteikäisenä isäni oli kerran heittänyt roskikseen luokkakuvani ja valokuva-albumeita yms. sälää, jotka olivat jääneet pöydälle, vaikka isä oli käskenyt siivota ne pois. Oli kiva kaivaa valokuvia perunankuorien seasta, tiedättekö mitä neste tekee kuville?! En muuttunut siistimmäksi, mutta mun inner grudge kasvoi taas hitusen enemmän. Jokainen ihminen, joka alkaa saarnata mulle mun siistiydestä, on tahattomasti kääntämässä mua itseään vastaan.


Kerran yks kesätyökaveri paasasi jostain sotkuisesta mimmistä tyyliin "miten se voi koskaan pyytää jätkiä kylään, kun siellä on niin sotkuista?". Olin silloin huolestunut, kun kyseinen kesätyökaveri tuli luokseni juomaan viiniä ja oikeasti siivosin, mutta nykyään en vaivautuisi edes pyytämään sellaista ihmistä kylään. Jos jotakuta kiinnostaa tietää, miten olen naisten kanssa selviytynyt asiasta, niin se on ollut helppoa! Siisteysintoilijoiden kaikki ulkoinen ja sisäinen kauneus katoaa samalla sekunnilla, kun siisteysintous paljastuu minulle. Sotkuisille mimmeille kerron suoraan, että kas vaan mäkin oon sotkuinen jee ja kaikki on hyvin. Vaikka joskus sotkuiset mimmit on mua sotkuisempia ja silloin pidätän joskus henkeä, esim. kissanoksennukset voi kyllä kerätä ihan silloinkin kun ne ensimmäisen kerran huomaa, eikä tarvi kehottaa mua väistelemään niitä. Sellainen menee mullakin jo aivan liian pitkälle. Se on oikeesti kuvottavaa, joten hey girl get your shit back together.


Olis kiva tietää, mikä mun sotkuisuuden taso on suurinpiirtein asteikolla yhdestä kymppiin. Siis mä kyllä viihdyn siistissä ympäristössä ja oikeasti välillä järjestelen ja siistin paikkoja, vaikka vierailijat ei sitä koskaan varmaan huomaa. Pahin ongelma on tiskit, pyykit, vaatteiden lojuminen joka puolella ja ehkä sit tasojen puhtaana pito.. niin ja imurointi.. ja moppaus. Niin ja sit ihan perus, että laatikot on vaan täynnä sekalaista roinaa eikä millekään oo tieteellisesti todistettua oikeaa paikkaa.

I know I'm a messy bitch and I admit it, unlike most people, who just try to cover up their mess, who live behind facades and who wear a camouflage. At least I'm keeping it real with this.


A Summer Saturday

Ihanaa, kun on kesä. Just sellanen hyvä kesäfiilis. Herätessäni aamulla otin kahvia ja avasin koneen ja olin saanut facebookissa viestin kauniilta tytöltä, jonka mielestä olen ihana ja helvetin hyvännäköinen. Voiko oikeesti herätä paremmalla tavalla! Oli aivan itsestäänselvää, että tyttö oli lähettänyt viestin kännissä, mutta kaverilisäyksen jälkeen kävi selväksi, että tyttö oli samaa mieltä selvinpäinkin. Päivä siis lähti loistavasti käyntiin, tälläsiä juttuja ei varmaan ikinä edes voisi tapahtua keskellä talvella.Siltä varalta, että vielä toistekin kirjoitan kyseisestä tytöstä, niin kutsun häntä nimellä miss J. Hitto mä tykkään kesästä. Joka tapauksessa pari kuvakommenttia myöhemmin lähdin kaverini Tanjan kanssa lenkille ja leikkipuistoon ja saimme idean hakea rahaa ja ostaa jäätelöä. Ostimme kyllä jäätelöä, mutta sorruimme käymään myös kukkakaupassa ja apteekissa, kun ne nyt sattui olemaan siinä kaupan vieressä.

Apteekki on ehkä paras shoppailupaikka ikinä, siellä on maagista kosmetiikkaa ja kauniita pillerirasioita, joiden kansia koristaa ihanat puolialastomat tytöt ja karkkia löytyy. Pahiten sorrun aina kaikkiin meikinpuhdistuaineisiin ja kosteusvoiteisiin ja taas kävi tämä sama, mikä aina, että vaikken ostanut paljon mitään, niin kassa ilmoitti hinnaksi 29,60. ETTÄ TERVE! onneksi en ehtinyt napata kassan viereisestä telineesta kissan kaulapantaan punkkipiipparia, semmoinen pieni punainen juttu, joka olis maksanu vain 36 €. WHAT?


Kukkakaupasta ostin valkoisen Dahlian mun partsille, että mulla on jotain tupakkiseuraa. Jos tiedätte jotain Daalioista, niin saa antaa vinkkejä.
Ilta vielä auki. Toivottavasti ei mee paljon rahaa!

perjantai 16. heinäkuuta 2010

The Gaga effect..


Jos on ulkonäkökriisipäivä, ja sinun pitäisi olla lähdössä jonnekin, niin kriisiin auttaa aika tehokkaasti tämä:

1. Laita mp3 soimaan Lady Gagaa, Bad Romance on ehkä tehokkain biisi repimään sinut oman kriisisi ja pääsi sisältä sellaiseen eroottisempaan tunnelmaan, jossa jokainen Gagan voihkinta/huokaisu on oikeasti lähtöisin sinun huuliltasi, koska olethan Lady Gagan kaltainen kuuma kisumirri.
2. Meikkaa ja laita hiukset. Käytä lakkaa. Paljon.



3. Pue jotain, mitä et oikeastaan ollut ajatellut nyt pukevasi. Tsekkaa kengät. Lisävinkki itselleni: housujen pitää olla sellaiset, että kävely onnistuu helposti musan tahdissa ja vaaleat paidat on no-no, ulkonäkökriisipäivänä ei myöskään kannata käyttää liian ihonmyötäisiä vaatteita, todettu huonoksi, peilikuva on kriisipäivänä vääristynyt.

4. Laita aurinkolasit päähän.

5. Mene ulos ja sytytä tupakka, käännä volyymia vielä vähän kovemmalle. Kokeile myös Lovegames, Starstruck ja vaikka Monster tai jos vielä jaksat Alejandroa, niin kai sekin käy.

6. Ignoroi ympäröivä maailma, koska olet niin cool, älä näe lasiesi läpi ketään ja keskity fiilikseen siihen asti, että olet päämäärässäsi. Muista, että olet itsevarma, hot ja niin muiden yläpuolella, ettei sinun tarvitse nähdä ketään, sinä olet maailman kuumin juuri nyt.




torstai 15. heinäkuuta 2010

kahvi ja omena vai Kahvi&Omena
















kahvi ja omena

VAI





Kahvi ja Omena?




Sori sille, jonka kissojen kuvaa käytin tässä luvattomasti, otin sen googlesta.

Nemesis






Kävin tänään kirjastossa lainaamassa pinon dekkareita.


Ihanaaaaaaa!!!
Ja nyt lukemaan kahvin ja omenan kanssa.
Hmm sai juuri idean.. mitä jos hankkisi kaksi kissaa ja laittaisi niiden nimiksi Kahvi ja Omena. Hmm.

keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Light up your cigarette and join us...

Tänään oli ihan mahtavaa töissä. Siis ihan oikeasti. Poltin tupakkaa vähintään kerran tunnissa, työpäivän aikana meni vähintään yhdeksän tupakkaa, mikä on siis noin puolet enemmän, mitä normaalisti olen töissä itselleni sallinut. Fiilis oli ihan katossa.
(Teksti kateissa) Ja tuhmia puheita. Asiaa ei auta se, että näin viime yönä unta yhdestä kesätyöntekijäPOJASTA. Joo, kyllä mä näen välillä unia pojistakin.
Mä voisin ihastua.. siihen heterotyttöön. Mua ei haittaa, että se on hetero. Mua ei haittaa, että sillä on poikaystävä, josta se puhuu mulle. Mulla on kaikki hyvin niin kauan, kun se haluaa töissä olla mun seurassa aina kun voi ja puhuu mulle ja nauraa mun jutuille ja jos se vielä tuijottelee mua, niin sekään ei haittaa.

Outoa siinä on vaan se, että mä en ole pitkään aikaan ollut ihastunut heteroon. En yleensä ihastu edes bisseihin. JA tää tyttö on ihan erityylinen, kuin millaisiin yleensä ihastun. Eli en mä oikeasti ole ihastunut, tää on vaan jotain työtuijottelua, minuutit kuluu nopeammin kun odottaa, että näkee toisen. Ei ota enää yhtään niin kipeää nousta aamulla ja mennä töihin, mä en enää ole siellä yksin.


"Yksin" -sanalla tarkoitan tietenkin omaa päänisisäistä maailmaa, jossa voin joskus olla yksin keskellä ihmisjoukkoa tai yksin kaveriporukan keskellä. Mulla on ihmeellinen taito välillä eristäytyä ja hukkua omaa päänisisäiseen maailmaan, se voi tapahtua missä vaan milloin vaan.

Loppuiltakin tulee luultavasti olemaan mukava, ainakin illallinen ja kaveriseuraa tiedossa.

I'm a free bitch baby.

tiistai 13. heinäkuuta 2010

Words and repetition



Mä oon ehkä vähän outo. Jos joku ihminen on mun mielestä pikkusen ärsyttävä, niin jos se ihminen viljelee (eli siis toistaa, hokee, käyttää usein) samaa sanaa, niin se saattaa alkaa ärsyttää mua niin paljon, etten esim. halua puhua kyseisen ihmisen kanssa puhelimessa saatika olla muissakaan tekemisissä. Plus: Jos miellyttävä ihminen käyttää ärsyttävän ihmisen hokemaa sanaa usein, niin miellyttävän ihmisen miellyttävyys kärsii silmissäni huimasti. Tässä yksi esimerkki:





"No ni!?" - Jos vastaat puhelimeen kyseisellä tavalla, niin saatan iskeä sinulle luurin korvaan enkä ehkä enää vastaa, kun soitat takaisin, joten jos tähän päivään asti olet vastannut kyseisellä tavalla ja haluat olla kanssani vielä tekemisissä, niin suosittelen että vastaat sen sijaan vaikka "moi" tai "hei" tai oikeastaan ihan mitä tahansa muuta...

TAI jos koskaan sanon sinulle, että "mä en kestä kun reagoit jokaiseen mun asiaan sanomalla 'positiivista', voitko lopettaa sen?", niin se tarkoittaa käytännössä sitä, että sinun on parempi opetella jokin uusi sana.. VINKKI: jos tunnet palavaa halua sanoa joka asiaan "positiivista", niin kokeile vaihteeksi esim "hyvä" tai "kiva" .. tai oikeastaan mitä tahansa muuta.





Haluaisin paljastaa enemmänkin kyseisestä ongelmastani, mutta en vaan kehtaa, koska en tiedä onko kellään samanlaista. Mutta täähän näkyy myös muissa asioissa, jos joku sietämätön ihminen on tykännyt esim. jostain bändistä (Poets of the fall), niin mulla on voinut mennä useampi vuosi ennenkuin kyseisen bändin musiikki ei enää aiheuta mussa kiehuvaa inhoa.

Onneksi tämä toimii myös toisinpäin. Olin rakastunut tyttöön, joka sanoi aina "käydä nukkumaan" sen sijaan, että olisi sanonut minulle tutun "mennä nukkumaan". Nykyäänkin sanat "käydä nukkumaan" herättävät minussa epämääräistä lämmön tunnetta.

sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

More entertainment

Näissä kuvissa siis ah niin ihana malli Freja Beha Erichsen, joka on lesbo ja seurustelee kuvassa olevan Carmen Pedarun kanssa.




Pure entertainment



























Fuck off mum!


Riitelen mun mutsin kans tosi usein ja näenkin sen melkein joka vloppu. Säälikää mua.

Birthday party


Huom! Kirjoitan tätä krapulassa!

Eilen järjestin synttäribileet eräälle kaverilleni (Sami). Tietenkin valmistautuakseni illan bileitä varten, aloitin juomaan erään toisen kaverini (Satu) kanssa jo hyvissä ajoin kello yhdeltä päivällä. Ennen seitsemää oli koko pieni porukka koossa ja synttärisankarikaan ei ilmeisesti ollut oikeasti aavistanut bileistä mitään. Olin kuunnellut Sadun (tai Satun, en osaa kirjoittaa krapulassa) villejä juttuja jo melkein koko päivän ja muut vieraat tuntuivat todella hiljaisilta ja lähestulkoon poissaolevalta. En lainkaan ole selvillä montako join illan aikana, muisti ei tietääkseni pätki, joten en ole ollut ainakaan kovin huonossa kunnossa. Bileet oli suht ok, vaikkakin tuntuu siltä, että olin äärimmäisen tylsistynyt jossani vaiheessa. Kotibileet ei vaan koskaan vedä vertoja esim sille, että pääsee jonnekin kunnon baariin, jossa soi tanssimusa ja pääsee tanssimaan ja mieluiten vielä tuntemattomien ihmisten keskelle.

En ole koskaan ennen järjestänyt yllätysbileitä kenellekään. En sanoisi, että se oli huono idea, mutta sanon sen verran, että ihan hetkeen en ole järjestämässä yhtään mitään bileitä yhtään kenellekään.

Nyt on tosiaan krapula, en kestäisi mitään ylimääräistä meteliä, puhetta, kuumuutta tai mitään muutakaan. Ja tylsistyttääkin, väsyttää, päässä sekavaa jne. Perus...
No, ainakin join koko perjantain ja lauantain. Huomenna onkin sit taas mukava mennä töihin väsyneenä, vittuuntuneena ja kipeillä jaloilla. Että terve.

torstai 8. heinäkuuta 2010

Mun naiset

Yritin miettiä, onko viimeisimmillä kolmella exälläni mitään yhdistäviä tekijöitä, tässä on muutama:


1. Ainakin 2/3 tai jopa 3/3 oli koviksia.
2. Muistan, että ainakin 2/3 käytti joskus vasemmalla näkyvän huivin tapaista huivia, ei väristä tosin.
3. 3/3 kärsi mielenterveydellisistä ongelmista. Kaikki 3 olivat ainakin masentuneita ja ainakin 2/3 omasi muutakin, esim. ulkonäkökriisitauti, jonka virallista lyhennettä en muista varmuudella.
4. 2/3 myönsi syömishäiriönsä.
5. Tupakoitsijoita heistä oli 3/3, joista 2/3 poltti sinistä Chesterfieldiä.
6. 2/3 kuvasi omaa ulkonäköään sanomalla: "Mä näytän ihan 15-vuotiaalta pojalta"
Jatkan listausta myöhemmin, jos muistuu lisää mieleen.

WARNING: HOT!



Kuumat hiukset on vaan niin kuumat.

























Defence mechanisms part2


Tämä on siis jatkoa aiemmalle postaukselle Defence mechanisms.. , joka sinun täytyy lukea ennen tätä.





7. Mahdollisimman pian eron jälkeen harrasta seksiä jonkun muun kuin exän kanssa. Joo-o, oikeesti. Jos et nopeasti pane jonkun kanssa, vaan odotat, että mystisesti rakastuisit ja aloittaisit uuden suhteen heti seuraavana päivänä (that's not likely although not impossible either), niin kohta huomaatkin olevasi tilanteessa, jossa ajattelet fyysisesti kuuluvasi vielä exällesi. Vaikka seksi muiden kuin exän kanssa ei edes olisi niin viehättävää, saatika nautinnollista, niin ainakin exäsi omistaa sinua taas vähän vähemmän kuin ennen. Hyväksy samantien sekin, että jos exän kanssa sait täydellistä seksiä, niin sellaista et ehkä ihan heti tule löytämään uudelleen, mutta ainakin voit kokeilla muita juttuja välillä, joskus löytyy vielä joku, joka pyyhkäisee exän jättämät seksiunelmat taivaan tuuliin. BTW: laastarit on sallittuja, sillä itsensä parantaminen on tärkeää, ei itsekästä.

P.S: toi tytsy tossa vasemmalla on siinä vaan sen takia, että se on niin kuuma. Panisin sen kanssa, vaikken olisikaan juuri eronnut, toki juuri eronneena panisin myös.

P.P.S: oon suorapuheinen ihminen, ei tartte aina olla niin hämmentynyt, kun sanon mitä ajattelen.


8. Vältä ihmisiä, jotka alkaisivat kysellä erostanne. Sen jälkeen, kun olet kertonut tärkeimmälle kaverille olennaiset kohdat, niin sen jälkeen älä enää jauha erosta. Erosta jauhaminen on sama asia kuin exän ajattelu, eli kiellettyä puuhaa. Ilmoita vaikka tekstarilla kavereille, että ero tuli etkä halua puhua siitä, koska olet nyt jo etsimässä uutta parempaa elämää.

9. Pidä mieli ja silmät avoinna, missä tahansa saattaa piileskellä uusi jumala/jumalatar, joka on olemassa vain sitä varten, että sä voit tutustua siihen, joko laastarimielessä tai sitten tosissaan, voit itse valita.

HUOMIO! OBS! Noudata näitä neuvoja edes yhden eron ajan ja katso auttoiko. Jos jollekin jää tälläisistä toimenpiteistä myöhemmäksi elämäksi jotain traumoja, nin en ota vastuuta. En myöskään vanno noudattaneeni näitä neuvoja jokaisen suhteeni kanssa, olen mokannut joskus tavaroiden säilyttämisen kanssa yms, olen estänyt oman exäni unohtamisen. Mutta vannon, että olen vähintäänkin kokeillut jokaista neuvoa ja ovat toimineet mulle. Elämän jatkaminen on sujunut helpommin, kun ei ole jäänyt jossittelemaan.

Ymmärrän, että jotkut ovat toki eri mieltä ja sanovat, että erosta täytyy rauhassa päästä yli, joo voi olla, mutta se ei toimi mulle. Joskus on hetkiä, jolloin haluaisin alkaa korjata menneitä tai muistella niitä, mutta ei voi muuta kuin käskeä itseä lopettamaan sellainen. Mennyt on mennyttä. "Exät on exiä siksi, että niissä oli jotain rakentavasti pielessä" -mun ex.

Voimia ja jaksamista eroamiseen!

Defence mechanisms..




Mitä tapahtuu, kun ihminen on parisuhteessa ja tulee ero?





Tai mitä tapahtuu, kun minä olen suhteessa ja tulee ero?

Kuluneen vuoden aikana olen harjoitellut eroamista kolme kertaa. Nyt kerronkin hyviksi havaitsemani keinot, jotka ovat auttaneet minua aina eteepäin. Kaikista ihmisistä ei aina pääse eteenpäin, tai heistä ei toivu yhtä nopeasti kuin toisista, mutta se onkin sitten jo melkein omaa syytä, jos ei osaa keksiä itselleen riittävän mielenkiintoista tekemistä, että pystyy luopumaan menneestä. Tässä siis neuvoni, kokeile noudattaa:


1. Ihan ensimmäinen asia eron tapahtuessa on tietenkin asian torjuminen. Olet sitten jätetty tai se, joka jättää, niin torjut asian täysin. Muistele vain viimeisintä riitaa, tai sitä edellistä tai sitten jotain yksittäistä inhottavaa piirrettä kumppanissasi ja sulje kaikki muu mielestäsi pois. Hymyile peilikuvallesi, näytä itsellesi, että sinulla ei ole mitään hätää, koska olet kaunis ja itsenäinen ihminen, jonka elämässä on jotain uutta tuloillaan. Sano itsellesi, että "nyt pysyn kasassa, selviän tästä, selviän mistä vaan, olen selvinnyt pahemmastakin, kaikki järjestyy." Ja usko siihen. Älä ala itkeä ja takertua kumppaniisi. Lähde tilanteesta pää pystyssä. Jos olet se, joka jättää, niin sijoita jättämistapahtuma aamu-päivälle, ettet menetä yöunia, yöhön mennessä etsit uuden seuralaisen tai vähintään menet ystävälle yökylään, et saa olla yksin, ok?

2. Älä jää exän asuntoon tai jos hän on luonasi, niin käske hänen lähteä. Äläkä tapaa häntä enää sen jälkeen (paitsi, jos oikeasti kuvittelet saavasi hönet anelemisella takaisin, mikä ei muuten nykypäivänä enää toimi, nykyään erojen jälkeen jatketaan elämää eteenpäin ja vihreämmille laitumille). Keskity kaikin voimin pääsemään mahdollisimman kauaksi sekä hänestä, että kaikesta häneen liittyvästä. Jos mahdollista, niin hyppää mihin tahansa julkiseen kulkuneuvoon (ei omaan autoon, koska muuten hajoat ja ajat takaisin) ja vielä parempi jos pystyt lähtemään matkalle.

3. Keskity vihaamaan exääsi, että pystyt samantien poistamaan hänen numeronsa ja kaikki viestit tai puhelut yms. mitä puhelimestasi löytyy. Se on nyt mennyttä elämää, hankkiudu siitä eroon. Muista: syynää galleria tarkasti ettei ex piilottele yhteiskuvissa tms. Pois vaan kaikki, tunteettomasti, älä edes lue viestejä tai katso kuvia, vaan poista ne!

4. Toistan 1. kohdan neuvon: älä jää yksin. Älä missään nimessä jää yksin, vaan soita kaikki kaverit ja ystävät läpi, etsi joko joku, jonka seurassa et yleensä hajoa, tai sitten joku sellainen ystävä, joka osaa puhua sinulle järkeä siitä, että ero oli paras ratkaisu. Tehkää jotain. Menkää bailaamaan. Tai vatkaa netti ja ala metsästää sieltä uutta ajateltavaa. Voitte viettää koti-iltaakin, mutta ole varovainen, ettet sorru esim. nyyhkyleffan aikana ajattelemaan exää. Tehkää jotain, mikä pakottaa sinut keskittymään muuhun, esim. tanssiminen baarissa. P.S: älä juo liikaa, ettet kännissä soita exälle.

5. Älä missään nimessä KOSKAAN ala muistella alkuhuumaa tai muita suhteen hyviä kausia tai hetkiä. Keskity muistamaan vain jokin huono hetki, jolloin halusit pois toisen luota. Alkuhuuman muistelu kuukausienkin päästä voi aiheuttaa sinulle turhaa päänvaivaa ja jopa täysin järjettömiä mietteitä kuten "oltaisko me voitu pysyä yhdessä, jos oltais tehty enemmän työtä suhteen eteen?" (Vastaus: ETTE!)


6. Jos olet jotenkin onnistunut haalimaan jotain exällesi kuuluvaa omaisuutta itsellesi, esim. paitoja tai vaatteita, joiden kanssa olet nukkunut silloin, kun tämä ei ole ollut paikalla, niin kerää nämä tavarat HETI, siis HETI! Ja kiikuta ne mahdollisimman nopeasti mieluiten jonnekin ulkona sijaitsevaan julkiseen roskikseen.
Hankkiudu yhteisistä tavaroista eroon kylmästi. Jos jätät asiat roikkumaan, niin myöhemmin et enää pysty päästämään niistä irti (testasin käytännössä). Muista myös yhteiset valokuvat tai leikekirjat yms. kaikki mitä löydät. Kaikki pois vaan!

Kohta tulee lisää neuvoja, pitää käydä välillä tupakalla..